Mirc sohbet siteleri

Mirc sohbet siteleri ile Selam arkadaşlar. Öncelikle makale için Kurshun arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Kalemi tamamen Kurshun ‘a bırakıyorum.

Mirc sohbet siteleri

Mirc sohbet makalesine başlamadan önce reel için sanalda gerçek yada yanlış olanlar nedir sizce? Diye sormak istiyorum.   Duyar gibi oldum şimdi sizlerden. Sohbet lerde kanal yetkilerinin egoları, adminlerin tavırları, sunucu sahiplerinin herşeyi görüp ama bilmiyormuş gibi davranması.  İlk defa duymuş gibi öylemi olmuş demeleri. Biz userler kendimizi huzurlu güvenli  hissetmek istiyoruz. Güvenli sohbet sitelerinde de sohbetmekani  veya cicisohbet var.  Kanal sahibinden tutda admininde egoları yüksek olmayan insanlar var burada. Gayet biz userler gibi sohbete dahil olup, kanal içinde yada özellerinde bizleri rencide etmeyen insanlar.
Bizleri userlikden çok aile olarak gören sohbetmekani sahipleri gibi Kanal yönetim ekibi istiyoruz.
Neden öyle dediğinizi duyar olduk. Ama şu var Liva bildiğimiz biz gibi.  Sohbet odalarında kanallarda user olarak chate başlayan arkadaşımız. Ve bu bize özümüzü veriyor. Bizi bizden birinin bilmesi daha iyi. Anlamasını, anlayışlı oluşunu görüyoruz. Bu yüzden ben her zaman derim sohbetmekani mı arıyorsunuz?
O halde trmirc.net diyelim adresinize.

Mirc chat odaları

Bunlar gibi çok site var. Lakin sunucu sahibi Liva ve SugarBoy olan tek adres var. Burada sohbet gerçekten cici. Seviye, kalite, özgün insanların özgür ve sorgusuz sualsiz değer gördükleri bir site.
Ben her zaman kendimi tek bir yerde görürüm. Mekansohbet de mekanınız yeriniz dostluğunuz sevginiz yada sevgili arkadaşlarınız olsun. İsterseniz sizinde adresiniz bence demiyorum kesinlikle doğru adres olması lazım https://www.trmirc.net olmalı. Göreceksiniz ben sizleri sizler de beni  biz yapan aile yapan Cicisohbet ailesi içinde. Sohbetmekani açan Liva ve SugarBoy arkadaşımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizleri bu ailenin bir parçası olmaya teşvik ettigi ve ortamı kurduğu için sevgi ve saygı ile teşekkür.

Mirc sohbet siteleri

Mirc indir

Sevgili Kurshun ‘a teşekkür ediyoruz. Dediği gibi ister mirc ile ister mobil sohbet ile buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mirc indir yada indirme burada hep mutlu olacaksınız. Çünkü biz bir aileyiz.

Liva Liva 71
Yorumlar

Hakkında bir yorum “Mirc sohbet siteleri

  1. Selamlar Gayet Kaliteli Güzel Ve Şeffaf Bir Ortam Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyaruz Tabikide Makale Yazarı Liva Emeqine Saqlik Demeden Gecmiyecegim Herkesi Bir Çay İcmeyede Selam Vermeyede Bekleriz Saygılar

Cevap bırakın
Gerekli alanlar işaretlenmiştir. *

Dost Siteler Sohbet Odaları - Sohbet Siteleri - Mobil Sohbet - Chat Sohbet