Sanal arkadaşlıklar

Sevmek, sevilmek ya da aşık olmak hepimizin yaşamak istediği, bir çoğumuzun da tattığı güzel duygulardan biri. Sevginin kalıpları olmaz. Her şeyi sevebiliriz. Keza aşkta güzeldir, bir an da gelir ne olduğunu anlamaz bile insan. Herkesin yaşamı boyunca mutlaka bir kez de olsa tattığı. Kimi zaman canını yakan, kimi zaman mutlu eden. Yine de ne olursa olsun görmezden gelemeyeceğimiz. Çünkü ne kadar inkar etsek de, hissetmeye ihtiyacımız vardır acı veya tatlı hepimizin bu duygularıNeden bunları yazıyorum yada yazmak ihtiyacı hissettim diye soracaksınız belki. Uzun zamandır nete giren biri olarak, zaman zaman bir takım sohbetler de aşk ya da sevgi üzerine yapılan yorumlara tanık oldum. Ve burada fikrimi paylaşmak istedim. İşin özü bu.Yazılanlar genelde sanaldan aşık olmak mı? Allah korusun şeklinde. Ya da burada dostluklar yalan tarzında. Ben yukarıda da belirttiğim gibi sevginin kalıpları olmadığını düşünmüşümdür hep. Keza hislerin sanalı reali olabilir mi? Ya da mesafeler hislerinize engel olabilir mi? Bunu sadece sevgili olarak algılamayın lütfen. Hepimizin mutlaka sanal dediğimiz şu ortamda, çok değerli ve güzel dostluklar da edindiğine eminim ben.
Şöyle düşünün burada yazışarak ifade ediyorsunuz kendinizi. Beyninizle varsınız, düşünceleriniz, fikirleriniz ön planda. Yazdıklarınız ile varsınız, hissettiriyorsunuz kendinizi bir nevi. Ama real de bunu yapmanız belki de bir çoğunuz için mümkün değil. Önce görürsünüz. Oturuşu, kalkışı, hal ve hareketleri vs. vs. Sonrasın da beğenirseniz, ya da içinize sinerse karakterine kadar inersiniz o kişinin. Net ortamında ise tam tersi. Bir cümle, bir kelime sizi alıp bambaşka bir aleme götürebilir. Belki de o kişiyi ilk etapta görseniz beğenmeyeceksiniz, size çok itici gelecek.

Yeter ki kişiler kendilerini doğru ve maskesiz tanıtsınlar. Dürüst gelsinler ve yalansız olsun o iletişimler, sürdürebilsinler. Eğer gerçekten değer veriyor ve o değerin karşılığını görüyorsanız, saygı da varsa mesafeler önemli olmasın. Çünkü sevgi mesafe gözetmez.
Hepimiz bir şeylere mutlu olmak adına başlıyoruz. Elbette hayat bu, her başlangıç mutlu son ile bitmiyor bazen. Aksi olsaydı, masallarda ki gibi hepimizin başına gökten üç elma düşerdi. O nedenle, yaşamadan bilemeyiz bazı şeylerin doğru olup olmadığını. Bazen güvenmekte gerek bir yerden başlamak için. Sevgiyle kalın.

Story

SuGaRBoY 64

İlk yorum yazan siz olun.

Cevap bırakın
Gerekli alanlar işaretlenmiştir. *

Dost Siteler Sohbet Odaları - Sohbet Siteleri - Mobil Sohbet - Chat Sohbet